İSTANBUL / KADIKÖY - Mehmet Karamancı İlkokulu

YAZAR-ÇOCUK BULUŞMASI İLE YAZAR HASAN TOPDEMİR OKULUMUZDA

Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Yazar-Çocuk Buluşması etkinliği ile   okulumuz üçüncü sınıf öğrencilerimizin okuduğu kitap olan “Singapur Matematiği”  ile birlikte “Şifrelerin peşinde İstanbul”, Şifrelerin Peşinde Göbeklitepe” adlı kitapların yazarı Hasan TOPDEMİR’i büyük bir keyifle okulumuzda ağırladık.

Yapılan yazar etkinliğimizde  kitaplarla ilgili şifreler, yazım aşaması ve gelecek seriler hakkında bilgiler aldık. Meraklı miniklerin soruları  yanıt buldu, yazarımızın mantık ve dikkat oyunları, Da Vincinin  köprüsü gibi düşünürken eğlendiren etkinlikleri ile  yazar - çocuk buluşması çok renkli geçti.

Kendilerine katılımları için teşekkür ederiz.

Yazar hasan Topdemiri okulumuzda ağırladık.Yazar hasan Topdemiri okulumuzda ağırladık.Yazar hasan Topdemiri okulumuzda ağırladık.Yazar hasan Topdemiri okulumuzda ağırladık.Yazar hasan Topdemiri okulumuzda ağırladık.Yazar hasan Topdemiri okulumuzda ağırladık.Yazar hasan Topdemiri okulumuzda ağırladık.Yazar hasan Topdemiri okulumuzda ağırladık.

Yayın: 10.01.2024 - Güncelleme: 10.01.2024 10:26 - Görüntülenme: 135